Julia Lindberg.

Vardag. Inredning.

USCH!

Publicerad 2011-03-31 15:19:26 i Min vardag.

Jag känner att jag är sjukt dålig på att uppdatera bloggen.
Men som tur är har jag en bra anledning oxå. :P
Vår stationära dator där hemma fungerar inte, och jag kan inte använda internätet på min dator, eftersom det inte går att installera på den -.- OCH jag kan ju inte sitta i skolan på lektionerna och blogga, nej nej det går ju inte.. :P Nej men jag tänker aldrig på det när jag väl sitter vid en dator.
Så att så är det, nu vet ni det! BRA!
Nu tänkte jag sticka ner på stan och köpa ngt att äta sen dra vidare till körskolan och plugga lite innan teorilektionen börjar. Och efter det så blir det broby en liten stund!
PEACE OUT!

Längesen..

Publicerad 2011-03-25 08:34:31 i Min vardag.

Denna bilden fixade jag i går på bild och layouten, den va från början svartvit.


Ja de va ju en vecka sen jag skrev sist, och ja de har väl hänt en del.
I helgen va jag på läger på åhus missionsgård, de va riktigt kul faktiskt.
Sen i Måndags var det "Ta med en vän" på TG, fast jag fick inte med mig ngn, men de gjorde ingenting för vi var typ 50 ändå.
I Tisdags hände väl inte speciellt vad jag kan komma på.
Och i Onsdags hade jag kemi prov, som gick AS dåligt! Men men sånt är livet ibland, tyvärr.
Och i går var jag på barbacka och kollade på Johanna Sarkars foton efter skolan. Och efter det så köpte jag hår färg och sedan blev det raka vägen till körskolan och teorilektion. Och efter det blev det en lång och seg resa till Broby.
Och i dag har jag fått reda på mitt photoshop prov, VG. =) Och efter skolan ska jag med familj till IKEA!!! =D
Nu ska jag hänga med på lektionen lite, PEACE OUT!

TOTO - in concert 2011.

Publicerad 2011-03-15 20:49:42 i Min vardag.


Jag är uppväxt med Toto, så kanske är det därför som jag tycker dom är så bra.. Men de är inte bara de, på senaste dagarna har jag insätt att dom är mer än musik för mig. Det är jättesvårt att förklara, men jag får en sån underbar känsla inom mig när jag hör deras låtar. Jag vet dom är typ 50+ men dom är ändå bra. Och gissa vad i sommar ska jag på konsert med dem!! Så därför ska jag göra ett LÅNGT inlägg till just TOTO! =)
INJOY!

Den legendariska rockgruppen Toto bildades 1977 i Los Angeles. De spelar melodisk Westcoast/AOR och har under sin snart trettiofemåriga karriär gjort ett tiotal studioalbum och sålt över 30 miljoner album. Genombrottet kom 1982 med skivan Toto IV. Där fanns låtar som Rosanna och Africa som toppade listor världen över. Andra stora hits genom åren är bland andra: Hold The Line, 99, Pamela, Georgy Porgy och Home Of The Brave.

Toto splittrades 2008, men återförenades två år senare för en turne i Europa för att hedra basisten Mike Porcaro som lider av ALS. Turnén innebar en nytändning för gruppen och det är ett inspirerat band som nu återkommer till Sverige för ytterligare en turné.


Steve Lukather
har varit gitarrist och sångare i Toto sedan starten 1977. Utöver det har han gjort sig känd som en av rockvärldens mest mångsidiga musiker, och har medverkat på skivor tillsammans med musiker som Michael Jackson, Cher, Elton John, Eric Clapton, Larry Carlton, Carlos Santana och Jeff Beck för att nämna några. Han har även gjort närmare 10 soloskivor.


Det var keyboardisten, sångaren, kompositören och producenten David Paich som tillsammans med high school-vännerna Steve Lukather, Steve och Jeff Porcaro samt basisten David Hungate startade Toto 1977. Sedan dess har David varit inblandad i det mesta av Totos musik. Med hits som Hold The Line, Georgy Porgy, 99, Rosanna och Africa, och Stop Loving You på sin meritlista är hans betydelse för Totos framgångar odiskutabel.


Simon Phillips
är en av världens mest kända och respekterade trummisar. Hans stil återspeglar dels en stor teknisk talang, dels en tydlig musikalisk känsla. Oavsett om det är rock, fusion eller jazz uttrycker hans trumspel samma precision och intensitet.
Efter Jeff Porcaros död 1992 förklarade Steve Lukather att Toto bara kunde åka på turné så kort tid efter Jeffs död om man fick Simon Phillips att spela turnén. Han var den första och enda trummis som bandet kontaktade för att ersätta Porcaro. Efter turnén 1992-93 Simon blev tillfrågad om att bli permanent medlem i Toto.


Keyboardisten Steve Porcaro är en av Totos original-medlemmar. Han är bror till basisten Mike Porcaro samt Jeff Porcaro, trummis fram till sin död 1992.
Steve Porcaro slutade turnera med bandet efter albumet Fahrenheit och lämnade bandet 1989. Han har senare bland annat arbetat som studiomusiker och skrivit filmmusik. Steve återkom som bandmedlem när Toto återförenades 2010 för inför hyllningsturnén för brodern Mike Porcaro som drabbats av ALS.


Joseph Williams
blev medlem i Toto 1986 då han ersatte Fergie Fredriksen på sång. Han medverkade på albumen Fahrenheit (1986) och The Seventh One (1988). Efter att han slutat i Toto ägnade han sig åt musik på frilansbasis och medverkade på flertalet skivor som både sångare och keyboardist. Mest kända insats är kanske som sångrösten till Simba i Walt Disneys filmproduktion Lejonkungen. Numera är han huvudsakligen låtskrivare och kompositör till diverse TV- och filmproduktioner. Joseph Williams återkom till Toto inför Europa-turnén 2010.


Speciell gäst på bas under turnén är Nathan East. Han är en mycket meriterad musiker som bland annat spelat och skrivit låtar med Anita Baker, Babyface, BB King, Eric Clapton, George Harrison, Elton John, Michael Jackson, Stevie Wonder, Sting, Quincy Jones, Al Jarreau, Kenny Loggins, The Manhattan Transfer, och Herbie Hancock. Han var med och skrev den största hitlåten "Easy Lover" för Phil Collins och Philip Bailey.



Följ nu mitt råd och klicka in på spotify elr youtube och kolla in deras sjukt härliga, bra och underbara låtar! =D
PEACE OUT!

Sol = Sommar?

Publicerad 2011-03-11 09:36:39 i Min vardag.

Seriöst, jag förstår mig inte på vissa människor!
i morse när jag gick från tåget till skolan så gick det en kille framför mig i shorts och en tjej i sånna byxor som slutar under knäna!?
De är ju skit kallt ute, jag hade dunjacka och jag frös!
Vissa människor är verkligen paranoida, bara för att det är sol betyder det inte att det är sommar och shorts väder. Inte för att jag bestämmer vem som ska ha vad på sig men, hur tänkte dom när dom tog på sig?
"ÅÅÅÅH, det är sol ute då kan jag ta mina shorts i dag!" "WOW, är det 1+ grad, så kan jag ta mina shorts idag!"
Hade dom glömt att det snöade i går elr? :O De är ju inte precis det första man glömmer!
Usch, jag frös verkligen när jag såg dom.

PEACE OUT!

Skinnjacka

Publicerad 2011-03-02 18:21:12 i Min vardag.

Sitter och kollar efter en snygg skinnjacka.
Tycker nog att denna är snyggast hittills.. Och billigast, 199 kr, har kostat 499. Asbra!


Nu ska jag göra lite engelska sen kanske psykologi och sen måste jag duscha hundarna och mig själv!
PEACE OUT!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela