Julia Lindberg.

Vardag. Inredning.

tjugo bast.

Publicerad 2013-02-21 12:15:00 i Min vardag.

I Söndags fyllde jag ju tjugo år.
Det känns.. ingenting!
Jag fick besök av farmor och farfar på eftermiddagen och vi fikade och pratade. 
Sen klockan fem kom Kixi och Malin hit. Vi käkade thai och snackade, Sen fick vi ett ryck och åkte till maxi och köpte godis. Och när vi kom hem kollade vi på Dumma mig, Great movie! ;)
 
I Måndags åkte jag och Emma och hundarna och tränade agility i hässleholm hundcenter. Det gick riktigt bra, och var riktigt kul! Sen följde jag med Emma hem. Och på vägen blev hon sugen på att gå på loppis, så vi åkte till något ställe som hade SJUKT mycket gejer. Asså jag undrar om ägarna själva kunde hitta där?! Vissa grejer va ju omöjliga att komma åt... Sick! Ni borde åka dit bara för att man inte kan förstå om man inte varit där! Det är någonstans mellan Hässleholm och Perstorp, minns inte exakt var. 
I alla fall, vi kollade på Paranormal activity 4, Jag tycker att första filmen är bäst. 4an slutade inte så verklighetstroget, vilket jag tycker förstörde fillmen ganska så mycket. Och efteråt gick vi en runda med hundarna.
 
Tisdag och Onsdag har jag jobbat 10-19 båda dagarna. Sjukt trött i fötterna efteråt.
 
Och idag kommer det hit tre sköna brudar och hälsar på. Jag ska visa dem lite av Vinslöv och sen ska vi käka tacos och ha det trevligt.
 
Och i morgon eftermiddag åker jag upp till Huskvarna och hälsar på släkten. Ser jag mycket framemot! 
 
Och på Söndag kommer jag hem till min nyhemkomna familj! :)
Ciao!

Full fart.

Publicerad 2013-02-12 22:32:00 i Min vardag.

Nu håller min familj på att packa, eller de kollar så att de har allt som behövs. För på Fredag åker de till Frankrike för att åka skidor. Och jag ska vara hemma och fira min 20-årdag, jobba, passa hundarna, träffa vänner och kusiner. Kommer bli en mycket trevlig vecka tror jag. Älskar att vara ensam hemma! Jag var det förra året med när de var och åkte skidor i Valtorans (Frankrike) Eller då var Lucas med hemma och jag hade Malin och Johanna här. Detta kommer bli såå chill, göra vad man vill när man vill. Längtar! ;)
Vad ska ni göra på sportlovet?

Tradera.

Publicerad 2013-02-09 13:53:00 i Min vardag.

Idag har jag sålt mina första grejer på tradera, ett par converse och en kofta. Jag blev riktigt taggad på att fortsätta nu. så jag ska lägga upp mycket mer. I´m gonna be rich! Jag har en hel flyttkartong på mitt rum som står och väntar.
Ni får gå in och checka på det när jag har lagt ut det!
Den blå klänningen på bilden ska bland annat ut.
Jag vet jag ser asglad ut.. ;)

Instagram.

Publicerad 2013-02-07 16:55:00 i Min vardag.

Förra veckan bakade jag cupcakes, för fösta gången i mitt liv.
Smörkrämen blev godast. ;)
Vi hade besök från Huskvarna i helgen. Mina kusinbarn var här och hälsade på. Och dom var överlyckliga för att de skulle få sova här. Om två veckor åker jag och hundarna upp och hälsar på dem. :)
Jag fick ett ryck en kväll och gjorde scones med min lilla broder. Asgott va det! 
Och snön har ju lagt sig igen. Hundarna överlyckliga, jag... inte så mycket!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela